19 abril 2024
Concert
Música de poetes
Data i hora
Dimarts, 23 de juny, 2020 - 11.30 h
Lloc
Instagram Live (Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el concert “Música de poetes” té lloc des de les 11:30 h a Instagram Live, i compta amb la participació de cantautors catalans, valencians, balears i andorrans convidats per les universitats de la Xarxa Vives. Els músics interpretaran les seves versions preferides de la poesia en català musicada.

El programa compta amb 14 actuacions:

  • 11:30 h. Andreu Valor, convidat per la Universitat d’Alacant. Des del compte d’Instagram de @culturaenlaua, versionarà els poemes “Cendra viva” de Ponç Pons i “Ací em pariren”, de Vicent Andrés Estellés.

 

  • 11:40 h. Gerard Abril, Andreu Riera i Margalida Ramis, convidats per la Universitat de les Illes Balears. Des del compte d’Instagram de la @uibuniversitat interpretaran "Per entrar en els teus ulls”, d'Isidor Marí, i “El pi de Formentor”, de Miquel Costa i Llobera.

 

  • 11:50 h. Xavi Múrcia, convidat per la Universitat de Girona. Des del compte d’Instagram de la @univgirona versionarà els poemes “Cap a les deus”, “El temps”, “Vida vulnerable” i “La paraula”, de Joan Vinyoli.

 

  • 12:00 h. Judit Neddermann, convidada per la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del compte d’Instagram de @la_upc interpretarà  “Jo no vinc al pou”, de Daniel Vidal-Barraquer, i “El fugitiu”, de Miquel Martí i Pol.

 

  • 12:10 h. Lola Bou & Manel Brancal, convidats per la Universitat Jaume I. Des del compte d’Instagram de l’@ujiuniversitat versionaran els poemes de Carmelina Sánchez-Cutillas, “Conjugació en primera persona” i “La clau al pany de la certesa”; i de Margarita Ballester, "Oració d'un agnòstic".

 

  • 12:20 h. Lluís Cartes, convidat per la Universitat d’Andorra. Des del compte d’Instagram @lluiscartes interpretarà un sonet de Shakespeare amb traducció de Txema Martinez i Gerard Vergés.

 

  • 12:30 h. Gemma Humet i Coloma Bertran, convidades per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Des del compte d’Instagram de la @uvic_ucc interpretaran “Si…”, de Víctor Sunyol, i “Cançó de bressol”, de Jaume Coll.

 

  • 12:40 h. Temps d'Interluni (Judith Sánchez, John Style i Xavier Pié), convidats per la Universitat Rovira i Virgili. Des del compte d’Instagram de la @universitaturv versionaran poemes de la col·lecció “Temps d'Interluni” de Miquel Martí i Pol, composades per John Style.

 

  • 12:50 h. Enric Verdaguer, convidat per la Universitat Pompeu Fabra. Des del compte d’Instagram @henrio.music versionarà “Dintre del bosc”, de Pepe Sales, així com el seu propi tema, “Hi haurà un dia”.

 

  • 13:00 h. El Diluvi, convidats per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Des del compte d’Instagram @eldiluvi interpretarà “I tu, sols tu” (Divisa) de Maria Mercè Marçal i “Sageta de foc”, de Joan Salvat Papasseit.

 

  • 13:10 h. Clàudia Cabero, convidada per la Universitat Oberta de Catalunya. Des del compte d’Instagram @claudiacabero interpretarà “Aquest camí tan fi” de Josep Carner, amb motiu de l’Any Carner 2020; “Diuen”, de Marià Manent; i “Pare meu”, de Maria Cabrera.

 

  • 13:20 h. Trending Covers, convidats per la Universitat Abat Oliba CEU. Des del compte d’Instagram d’@annaferrer185 versionaran “Paraules d’amor”, de Joan Manel Serrat i “Amor particular”, de Lluís Llach. També interpretaran “Compta amb mi”, de Txarango.

 

  • 13:30 h. Eva Dénia, convidada per la Universitat de València. Des del compte d’Instagram de la @universitatvalencia interpretarà els poemes “Als amics de tristor”, “El carrer on vaig nàixer” i “Vent de tarda”, de Maria Beneyto.

 

  • 13:40 h. Artencurs, convidats per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del compte d’Instagram d’@artencurs_uab, recitaran i interpretaran poemes de Blanca Llum Vidal. Clàudia Díez recitarà el poema “1634“, amb duo de dansa contemporània d’Èric Bermúdez i d’Adriana Gallego. Marc Martínez, al piano, interpretarà “Com amb tenalles”. Amanda Manjón i Laura Meneses recitaran, entre d’altres poemes, “Concéntrate y di”. Per últim, Marc Martinez, al piano, interpretarà “Per això”.
Organitzador
Xarxa Vives d'Universitats
Contacte
Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir