28 març 2024
Homenatge
Recital virtual de textos de Gerard Vergés
Data i hora
Dijous, 23 d'abril, 2020 - 20.00 h
Lloc
Facebook, YouTube i Twitter de DiLlums d'Art al Forn (Carrer de les Taules Velles, 5 -Tortosa.) Mostrar mapa [+]
Descripció

"Res no val tant com un instant d'amor", aquest és el final del poema Maig d'amor, de l'escriptor, poeta i humanista tortosí Gerard Vergés, mort el dia de Sant Jordi de 2014. Des de fa tres anys el col·lectiu de DiLlums d'arts al Forn organitza, coincidint amb l'aniversari de la seua mort i la celebració del dia del llibre i de la rosa, un recital poètic amb textos de Vergés.

Aquest recital es feia a l'espai Vergés del parc Teodor González de Tortosa i enguany a causa del confinament es farà virtualment a través de les xarxes socials de DiLlums d'arts al Forn (FacebookTwitter i YouTube). Hi intervindran més de cinquanta de persones, entre escriptors, artistes, periodistes i poetes, principalment de de Terres de l’Ebre, però també de la resta de Països Catalans. Entre els participants hi ha, entre altres, els escriptors Martí Gironell, Manel Ollé i Jesús Maria Tibau, el ballarí Roberto Olivan, l’escultora Cinta Sabaté i també alguns professors associats del campus ebrenc com Marta Tena o Sergi Quinyonero.

 

Organitzador
DiLlums d'arts al Forn, amb la col·laboració del campus Extens de la URV a Tortosa, l'Ajuntament de Tortosa i Òmnium Cultural Terres de l'Ebre, entre altres
Categoria i paraules clau
Campus extens, Societat i cultura
Compartir