10 April 2020
Conference
El vi, un plaer per als sentits
Date and time
Wednesday, November 18 - 19:00 h
Place
Centre d'Art Cal Massó. C/ Sant Celestí s/n, Reus Show map [+]
Description

Com interaccionen els nostres sentits amb les molècules del vi? La percepció de les diferents aromes o defectes d'un vi, tant a escala visual, olfactiva, gustativa com tàctil es tradueix en unes sensacions que fan que els vins ens atreguin d'una manera diferent a cadascú. En aquesta xerrada coneixerem quines pautes se segueixen en el món de la degustació professional, però també descobrirem com els nostres sentits determinen la interpretació dels tastos.

Aquesta xerrada la imparteix Toni Sánchez, químic, enòleg i docent a la URV. La sessió forma part del cicle La ciència del vi, una iniciativa de divulgació científica que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca.

Per a assistir-hi cal inscripció prèvia a partir del dia 1 de cada mes al correu comciencia@urv.cat. Cada xerrada anirà acompanyada del tast de dos vins de la DOQ Priorat, que col·labora amb el cicle i que compta també amb el suport de l'Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Reus Promoció i la Diputació de Tarragona.

Organizer
ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Sud
Category and keywords
Society & Culture, Divulgació Científica, Enologia, enoturisme, Vi
Share