13 August 2020
Conference
Vins i maridatges
Date and time
Wednesday, July 8 - 19:00 h
Place
Centre d'Art Cal Massó. C/ Sant Celestí s/n, Reus Show map [+]
Description

Hi ha molts factors que determinen per què ens decantem per prendre un vi o un altre. L'ambient, l'estació de l'any, el tipus de celebració, el menjar que l'acompanyarà, fins i tot l'estat d'ànim o la música. El cultiu de la vinya també està associat a un territori amb una gastronomia, clima i costums determinats. Aquesta xerrada revelarà els secrets per fer un bon maridatge i que l'elecció del vi sigui la més adient per a cada ocasió.

Aquesta xerrada la imparteix Francesc Lladó, xef i docent a la URV. La sessió forma part del cicle La ciència del vi, una iniciativa de divulgació científica que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca.

Per a assistir-hi cal inscripció prèvia a partir del dia 1 de cada mes al correu comciencia@urv.cat. Cada xerrada anirà acompanyada del tast de dos vins de la DOQ Priorat, que col·labora amb el cicle i que compta també amb el suport de l'Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Reus Promoció i la Diputació de Tarragona.

Organizer
ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Sud
Category and keywords
Society & Culture, Comunicació, Divulgació Científica, Enologia, enoturisme, Vi
Share