24 abril 2024
Jornades
Jornades Mèdiques Terres de l'Ebre: Medi ambient i salut
Data i hora
Dijous, 20 de febrer, 2020 - 16.00 h
Lloc
Aula Magna del campus Terres de l'Ebre (Avinguda de Remolins, 13-15, Tortosa) Mostrar mapa [+]
Descripció

Com afecta la contaminació ambiental a la salut de les persones. Aquest és el tema que centrarà les 36enes Jornades Mèdiques i de la Salut Terres de l'Ebre, una activitat que té per objectiu fomentar la investigació al voltant d'aspectes relacionats amb l'àmbit de la salut.

La conferència inaugural anirà a càrrec del pediatra i coordinador del Comitè de Salut Medioambiental de l'Associació Espanyola de Pediatria, Juan Antonio Ortega, qui parlarà sobre els reptes dins l'àmbit de la salut i el medi ambient. Les altres conferències previstes tractaran dels efectes hormonals que comporten els contaminants ambientals, sobre el riu Ebre i com afecten els seus contaminants a la salut de les persones i sobre com és el dia a dia en una unitat clínica de salut ambiental.

Al marge de les conferències en aquestes jornades també es presenten comunicacions orals i pòsters realitzats per professionals de l'àmbit de la salut i es lliuren diversos premis: el premi al millor projecte d'Investigació en Ciències de la Salut, el premi a la millor comunicació oral i millor pòster, i el premi al millor treball de recerca de Batxillerat o de Cicles formatius de Grau Superior en l'àmbit de la Salut.

Es tracta d'una activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb 0,4 crèdits i 3 hores i mitja.

 

Organitzador
Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut Terres de l'Ebre amb la col·laboració del campus Terres de l'Ebre de la URV i el Col·legi Oficial de Metges a Tarragona
Categoria i paraules clau
Medi ambient URV, Recerca, Salut, URV Secundària, Acadèmia Ciències Mèdiques i de la Salut, medi ambient, salut, Terres de l'Ebre, Tortosa
Compartir