16 April 2021
Conference
Tinc un alumne amb Altes Capacitats a l’aula. I ara què?
Date and time
Wednesday, February 26, 2020 - 18:00 h
Place
Aula Magna de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia (Carretera de Valls, s/n, Tarragona) Show map [+]
Description

La conferència-col·loqui "Tinc un alumne amb Altes Capacitats a l'aula. I ara què?", l'imparteixen Mónica Fernández, psicopedagoga i coordinadora del grup de Recerca d'AC i Atenció a la Diversitat del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, i experta en la detecció i atenció a l'alumnat amb Altes Capacitats, i Milagros Valera, pedagoga i logopeda, també experta universitària en detecció i intervenció en Altes Capacitats.

A més a més, hi haurà una taula rodona sobre les experiències d'un grup de famílies i joves amb Altes Capacitats, que aportaran el seu testimoni sobre les experiències viscudes des d'un àmbit ben diferent, la família i la vivència personal. 

L’acte és gratuït i adreçat als professionals de l’educació, ja siguin docents de primaria i secundària, així com professionals del sector com pedagogs, psicòlegs i/o educadors. També per les famílies i estudiants interessats en la temàtica.

Aquesta conferència també es retransmetrà per streaming. Per seguir la sessió, cal connectar-se aquí.

 

Organizer
Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia i ATHENA, Associació per a les Altes Capacitats de Tarragona i Terres de l'Ebre
Category and keywords
Teaching
Share