7 March 2021
Debate / Roundtable
El judici del procés
Date and time
Wednesday, February 26, 2020 - 19:00 h
Place
Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona) Show map [+]
Description

Diversos professors de Dret penal, Dret constitucional i Dret internacional de 5 universitats participen en la taula rodona "El judici del Procés. Anàlisi jurídica de la sentència núm. 459/2019 del Tribunal Suprem espanyol, de 14 d'octubre de 2019 i de les seves conseqüències", que modera el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques, Antoni Pigrau.

Seran presents a la taula: Mercè Barceló Serramalera, catedràtica de Dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona; Nicolás García Rivas, catedràtic de Dret penal de la Universidad de Castilla-La Mancha; Jordi Nieva Fenoll, catedràtic de Dret processal de la Universitat de Barcelona; Gonzalo Quintero Olivares, catedràtic ad honorem de Dret penal de la Universitat Rovira i Virgili, i Mirentxu Jordana Santiago, investigadora de Dret internacional públic de la Universitat de Girona. 

És el primer acte d’aquestes característiques sobre el Procés que es realitza a la Universitat Rovira i Virgili i amb una mirada transversal, ja que hi prendran part experts dels diferents àmbits del Dret que la sentència toca.

L'acte és obert al públic.

Organizer
Facultat de Ciències Jurídiques
Contact
Category and keywords
Society & Culture
Share