20 abril 2024
Jornades
Diada d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa
Data i hora
Dissabte, 23 de novembre, 2019 - 10.30 h
Lloc
Màquina del Carrilet (parc Teodor Gonzalez de Tortosa) Mostrar mapa [+]
Descripció

La 24ª Diada d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa porta enguany per lema La Tortosa postmuralles, història, poesia i costums. Es tracta d'un acte reivindicatiu que vol posar en valor el ric i divers patrimoni històric de la ciutat. Així s'han organitzat diverses activitats que tenen també per objectiu el d'apropar i donar a conèixer aquest patrimoni a la ciutadania d'una manera lúdica.

El divendres 25 d'octubre van tenir lloc una sèrie d'activitats prèvies, però l'acte central de la Diada tindrà lloc aquest dissabte amb un recorregut per la Tortosa postmuralles que finalitzarà al refugi antiaeri. La marxa que sortirà des del parc Teodor González, just on hi ha la màquina del Carrilet, es complementarà amb explicacions històriques i urbanístiques per part de diversos experts i culminarà amb un dinar al Casal de Bítem.

Organitzador
Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa i Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració del Campus Extens de la URV a Tortosa, DiLlums d'Arts al Forn, Associació Cultural 4més1 i Associació Juvenil La Tuna Folk
Categoria i paraules clau
Campus extens, Societat i cultura , Amics dels Castells, patrimoni, Tortosa
Compartir