6 March 2021
Journey
Diada d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa
Date and time
Saturday, November 23, 2019 - 10:30 h
Place
Màquina del Carrilet (parc Teodor Gonzalez de Tortosa) Show map [+]
Description

La 24ª Diada d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa porta enguany per lema La Tortosa postmuralles, història, poesia i costums. Es tracta d'un acte reivindicatiu que vol posar en valor el ric i divers patrimoni històric de la ciutat. Així s'han organitzat diverses activitats que tenen també per objectiu el d'apropar i donar a conèixer aquest patrimoni a la ciutadania d'una manera lúdica.

El divendres 25 d'octubre van tenir lloc una sèrie d'activitats prèvies, però l'acte central de la Diada tindrà lloc aquest dissabte amb un recorregut per la Tortosa postmuralles que finalitzarà al refugi antiaeri. La marxa que sortirà des del parc Teodor González, just on hi ha la màquina del Carrilet, es complementarà amb explicacions històriques i urbanístiques per part de diversos experts i culminarà amb un dinar al Casal de Bítem.

Organizer
Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa i Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració del Campus Extens de la URV a Tortosa, DiLlums d'Arts al Forn, Associació Cultural 4més1 i Associació Juvenil La Tuna Folk
Category and keywords
Extended campus, Society & Culture, Amics dels Castells, patrimoni, Tortosa
Share