29 març 2024
Jornades
Turisme i gastronomia a la Costa Daurada i comarques del Camp de Tarragona
Data i hora
Divendres, 25 d'octubre, 2019 - 09.00 h
Lloc
Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia (C. Joanot Martorell, 15, Vila-seca) Mostrar mapa [+]
Descripció

L’objectiu general d’aquesta jornada, emmarcada a les activitats del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, es generar un espai de trobada on poder compartir i analitzar les iniciatives de turisme gastronòmic presents a les nostres comarques. Es pretén identificar així fórmules exitoses i iniciatives innovadores sobre les quals extreure conclusions i recomanacions que siguin les eines per a la planificació estratègica del sector els propers anys.

La ponència inaugural és a càrrec de Damià Serrano, director de màrqueting d’Experiències i recerca de l’Agència Catalana de Turisme.

El programa complet es pot trobar al web del congrés.

Organitzador
Comissió Territorial del Camp de Tarragona del III Congrés Català de la Cuina
Contacte
Categoria i paraules clau
Economia i empresa, Societat i cultura
Compartir