3 June 2020
Journey
Turisme i gastronomia a la Costa Daurada i comarques del Camp de Tarragona
Date and time
Friday, October 25, 2019 - 09:00 h
Place
Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia (C. Joanot Martorell, 15, Vila-seca) Show map [+]
Description

L’objectiu general d’aquesta jornada, emmarcada a les activitats del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, es generar un espai de trobada on poder compartir i analitzar les iniciatives de turisme gastronòmic presents a les nostres comarques. Es pretén identificar així fórmules exitoses i iniciatives innovadores sobre les quals extreure conclusions i recomanacions que siguin les eines per a la planificació estratègica del sector els propers anys.

La ponència inaugural és a càrrec de Damià Serrano, director de màrqueting d’Experiències i recerca de l’Agència Catalana de Turisme.

El programa complet es pot trobar al web del congrés

Organizer
Comissió Territorial del Camp de Tarragona del III Congrés Català de la Cuina
Contact
Category and keywords
Business & Economy, Society & Culture
Share