23 desembre 2024
Concurs
Food Challenge Design
Data i hora
Dijous, 13 de juny, 2019 - 12.00 h
Lloc
Campus Sesecelades (Av. Països Catalans, 26, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Per primera vegada se celebra el concurs Food Challenge Design, en el qual hi participen estudiants de primer curs del grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris, que han de dissenyar un aliment eco-innovador, apte per l’alimentació humana, comercialitzable, innovador, eco-sostenible, distingible per les seves qualitats sensorials o nutricionals i que estigui conforme amb la legislació vigent.

Els equips presenten els seus projectes i han d'oferir un tast al tribunal, que els avaluarà. Els guanyadors es donaran a conèixer a les 16 h a la sala de graus de l'ETSE i l'ETSEQ.

Aquest concurs és la part final de la presentació de l'avantprojecte integrador de totes les assignatures de 1r curs que han de fer els estudiants d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris i que defensen aquest mateix dia a partir de les 9 h. 

Organitzador
ETSEQ
Contacte
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia
Compartir