8 March 2021
Exhibition
Exposició "Projectant en el temps, habitant el món..." del professor Toni Gironès
Date and time
Wednesday, June 5, 2019 - 16:00 h
Place
Galeria d'art (carrer de Verdi,152;08012Barcelona) Show map [+]
Description

"Projectant en el temps, habitant el món...", mostra en ordre cronològic i utilitzant sempre el mateix suport i format, diferents dibuixos realitzats per Toni Gironès els darrers 25 anys.

Dibuixos entesos com a registres que ens parlen de passat i de futur, de l'experiència de l’habitar des de la memòria d’allò recorregut i reconegut,  i del projectar prospectiu del fet d’habitar en relació a un medi i unes necessitats.

Del passat al present, diversos llocs en viatges puntuals, i l'experiència d’una mateixa geografia com és el Cap de Creus al llarg dels anys, son registrats des de la memòria com a sediments de temps que estableixen relació instantània entre moments diferents.

Del present al futur, i alimentats per l'experiència del passat, els processos de projecte comporten construir coneixement a partir del dubte i la revisió permanent.

En ambdós casos  la imaginació és el vehicle, i la memòria en el passat, i la descàrrega intuïtiva en el futur, són el motor que permeten el trànsit i l'intercanvi entre els diferents continguts.

Category and keywords
Society & Culture, Antoni Gironès, Cap de Creus, Dibuix, Exposició
Share