8 March 2021
Journey
VI Jornada d'Innovació Docent. Reptes jurídicosocials en la UE: de la recerca a la docència
Date and time
Friday, June 14, 2019 - 10:00 h
Place
Sala de Graus (Universitat Rovira i Virgili avinguda Catalunya 35 43002 Tarragona) Show map [+]
Description
Recerca i docència. El professorat universitari investiga en el marc de les seves línies de recerca principals i en el de projectes competitius de recerca autonòmics, estatals i europeus, ocupant-se de temes que preocupen a la Unió Europea.
Però, com s'introdueix aquesta investigació en les nostres aules?, preparem als nostres estudiants per a aquests nous reptes jurídics i socials sobre els quals estem investigant?, a quin nivell poden desenvolupar la recerca en un Treball de Final de Grau?
L'objectiu principal de la VI Jornada d'Innovació Docent se centra en compartir experiències metodològiques i avaluatives dirigides a fomentar el nexe de la investigació en les Ciències Jurídiques i Socials amb la docència, amb l'ànim de promoure l'esperit crític i creatiu dels nostres estudiants que, a futur, es desenvoluparan professionalment en un context europeïtzat.
Amb aquesta finalitat, la Jornada s'estructura en dues parts: una primera part dedicada a debatre sobre estratègies i reflexions que propicien la motivació bidireccional i de retorn entre professorat i estudiants, i una segona part, oberta a exposar experiències concretes a través de comunicacions.
El públic destinatari de la jornada és el professorat, els grups d'innovació docent, investigadors, així com persones relacionades amb la innovació docent i la formació universitària.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç

 

Organizer
Diana Marín Consarnau
Category and keywords
Teaching, innovació docent, Unió Europea
Share