28 May 2020
Journey
Salut i diversitat sexual i de gènere
Date and time
Thursday, February 21, 2019 - 16:00 h
Place
Campus Terres de l'Ebre de la URV. Avinguda Remolins,13-15 Tortosa Show map [+]
Description

La transexualitat en la sanitat, les intervencions en salut sexual de l'Agència de Salut Pública de Barcelona o la medicalització de les persones trans a la infància i l'adolescència, són alguns dels temes que s'abordaran a la 35ª edició de les Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l'Ebre.

Les primeres comunicacions es presentaran aquest dijous la tarda just abans de la inauguració oficial a càrrec del director del campus Terres de l'Ebre de la URV, Jordi Sardà; el president de la Filial de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut a les Terres de l'Ebre, Pere Genaró; i l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. Dijous també hi haurà una conferència sobre diversitat sexual, que impartirà Natàlia Gabarró, coordinadora de la Unitat de suport i formació de l'Associació de lesbianes, gais transgèneres, bisexuals i intersexuals de les Terres de l'Ebre.

Divendres, també a la tarda hi haurà una taula rodona i una conferència, a més del lliurament dels premis als millors treballs presentats en aquest certamen.

Podeu consultar el programa aquí

Organizer
Filial a Tortosa i a les Terres de l'Ebre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut , en col·laboració amb el campus Terres de l'Ebre de la URV, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i l'associaci´ó LGTEbre
Category and keywords
Health, Col·lectiu LGT, Infermeria, Medicina, Terres de l'Ebre, Transexualitat
Share