25 abril 2024
Jornades
Comunicació i salut
Data i hora
Divendres, 3 de maig, 2019 - 09.00 h
Lloc
Av. Catalunya, 35, Tarragona Mostrar mapa [+]
Descripció

Aquest esdeveniment, organitzat pel Departament d'Estudis de Comunicació de la URV en col·laboració amb el Grup de Recerca en Comunicació ASTERISC i la Càtedra Internacional URV-Repsol d'Excel·lència en Comunicació i amb el suport del programa de Doctorat en Antropologia i Comunicació de la URV, té com a objectiu reunir a diferents investigadors/es que actualment estiguin duent a terme recerca centrada en experiències de comunicació i salut, per tal d'ampliar el coneixement d'aquest camp d'estudi al nostre territori.

La jornada està oberta a la presentació de comunicacions a les següents àrees temàtiques: salut digital o salut 2.0, promoció de la salut, mitjans i salut, anàlisi de campanyes sanitàries, alfabetització de la salut, comunicació de la salut des del punt de vista de les organitzacions, interaccions metge-pacient i serious games o gamificació de la salut. La jornada es centrarà principalment en comunicacions que cobreixin aquestes àrees temàtiques des de la perspectiva de la salut digital. El call for abstracts està obert fins al 28/02/2019, i les instruccions per enviar les propostes les podeu trobar al següent enllaç: https://comunicacioisalut.wixsite.com/catala?lang=ca.

D'altra banda, també destacar que l'assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscriure-s'hi abans del 20/04/2019. A més, tots els ponents, assistents i participants al congrés rebran un certificat de participació i/o assistència. Trobareu més informació a la pàgina web de la jornada.

Categoria i paraules clau
Salut, Comunicación, tecnología
Compartir