7 July 2020
Journey
IV Jornada d'impuls al batxibac "Les voix du récit"
Date and time
Tuesday, February 12, 2019 - 09:30 h
Place
Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya,35,Tarragona) Show map [+]
Description

La IV jornada d'impuls al batxibac "Les voix du récit" (Les veus del relat) acull més de 80 estudiants de 1r i 2n de Batxibac, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i el ministeri d'afers exteriors de la República Francesa per tal que els estudiants catalans puguin obtenir dos títols oficials, el batxillerat català i el baccalauréat francès.

La jornada tracta els tres eixos dels àmbits francòfons del batxibac, és a dir llengua, literatura i història. Ho fa amb una conferència, tallers i una entrevista pensades per reforçar els continguts currículars del batxibac i preparar-los per als exàmens orals amb metodologies diverses i dutes a terme per professionals. 

L'entrevista vol ser una aposta innovradora i tradicional alhora. Són intervencions pensades per a estudiants però obertes a les persones interessades en la francofonia.

En aquesta edició intervindran el cònsol general de França a Barcelona, Cyril Piquemal, i Amadeu Cuito Ricard, un intel·lectual que va néixer a l'exili i que es va formar a La Sorbonne. 

 

Organizer
Departament de Filologies Romàniques de la Universitat Rovira i Virgili i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
Contact
Category and keywords
Society & Culture
Share