18 abril 2024
Teatre
Numen, somni de l'Ebre
Data i hora
Dissabte, 26 de gener, 2019 - 20.00 h
Lloc
Auditori Felip Pedrell de Tortosa - Passeig de Ribera,11 Mostrar mapa [+]
Descripció

Espectacle multidisciplinari creat pel dramaturg ebrenc Valer Gisbert amb el qual es vol retre un homenatge a les més de vuitanta persones i entitats de les Terres de l'Ebre que van ser premiades al llarg del 2018 per la seua contribució al món de la cultura des de les Terres de l'Ebre.

L’objectiu és posar en valor la quantitat i la qualitat de la gent que treballa per la cultura al territori ebrenc. Entre els premiats i premiades, n'hi ha que han rebut el reconeixement d'entitats locals ebrenques, però també premis d’abast nacional com l’Ondas, l’Enderrock o la Creu de Sant Jordi, entre altres.

L’acte no tindrà el format d’una gala o d’una entrega de premis, sinó que consistirà en la representació d'un espectacle que mescla teatre, música, poesia, imatge i dansa. 

Numen és el nom d'una deïtat pagana, una primitiva forma d’art que habita en la natura i atia el foc de les emocions humanes. D'aquí que s'hagi escollit aquest títol per a l'espectacle.

L'entrada és gratuïta, però cal reserva prèvia enviant un correu electrònic a numenEbre@gmail.com

 

Organitzador
DiLLUMS d'Arts al Forn, Ajuntament de Tortosa i Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, amb el suport, entre altres del campus Extens de la URV a Tortosa
Categoria i paraules clau
Campus extens, Societat i cultura , art, cultura, dansa, premis, Teatre, Terres de l'Ebre, Tortosa
Compartir