28 May 2020
Congress
Tercer Congrés Català de la Cuina a les Terres de l'Ebre
Date and time
Thursday, December 13, 2018 - 10:00 h
Place
Pl.Jardí s/n -Poble Nou del Delta Show map [+]
Description

Les Terres de l'Ebre són un territori amb una gran abundància i varietat de productes de proximitat. Això ha tingut els seus efectes en la gastronomia local, ja que els últims anys l'alta cuina s'ha fet un lloc al territori agafant precisament com a base els productes locals. Precisament, aquesta sinèrgia entre els productes autòctons i la innovació en la restauració serà el tema central de la primera de les jornades que se celebraran al territori dins el marc del III Congrés Català de la Cuina. La jornada porta per títol Productes autòctons, innovació en la restauració i territori.

En aquesta primera sessió hi internvidran, entre altres, els principals xefs amb estrella Michelin de les Terres de l'Ebre, a més de productors de mel, arròs i sake. L'assistència és gratuïta prèvia inscripció a congrescataladelacuina.terresebre@urv.cat. 

 

 

Organizer
Càtedra d'Economia Local i Regional de la URV, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, els ajuntaments de Tortosa i Amposta, l'IDECE i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Category and keywords
Business & Economy, URV Chairs, agroalimentació, Delta, Gastronomía, Restauració, Terres de l'Ebre
Share