Aquesta jornada pretén explicar la importància de l'anàlisi i control de qualitat en l'elaboració de vi, detallant quins paràmetres i en quins moments dur a terme cada una de les anàlisis. L'objectiu de la jornada és reflexionar sobre quina informació analítica en necessita en cada moment per a dur a terme les decisions més encertades en cada una de les operacions de celler, sempre amb l'objectiu d'elaborar vins de qualitat i estables des d'un punt de vista sensorial i químic.
Totes les ponències aniran a càrrec de Miquel Puxeu Vaqué, doctor en enologia i responsable de laboratori enològic de VITEC.
Dijous, 21 de novembre a partir de les 10h a Fundació Parc Tecnològic del Vi - VITEC Ctra. de Porrera, km 1, Falset.
Programa:
- 10.00h - Presentació de la jornada
- 10.05h - Millora de la qualitat del vi: anàlisi i control
- 11.00h - Millora de la qualitat del vi: estabilitat química i sensorial
- 11.45h - Torn de preguntes
- 12.00h - Cloenda de la jornada
Inscripcions a través de RuralCat (presencials)
Inscripcions a través de RuralCat (en línia)
Per a més informació: Centre Tecnològic del Vi - VITEC Tel.: 977 83 19 08 A/e: comunicacio@vitec.wine