24 May 2024
Workshop
Balcons verds: biodiversitat a casa teva - Falset
Date and time
Saturday, March 16 - 11:00 h
Place
Carrer de dalt 20, Falset Show map [+]
Description

Toni de la Torre, tècnic de medi ambient de la URV, impartirà aquest taller i explicarà la importància de les zones verdes en la biodiversitat urbana, i com podem afavorir-la mitjançant el disseny de petits espais amb plantes en flor. També ens donarà consells pràctics, ens recomanarà quines són les espècies vegetals més adients per plantar, i quins tractaments naturals i mètodes de lluita biològica  podem fer servir per tal d’evitar l’ús de plaguicides i insecticides clàssics (molt més agressius amb el medi i les poblacions d’insectes).

Aquest taller gratuït ens proposa la creació d'un punt verd a cada casa, als jardins i balcons particulars, per fomentar la biodiversitat d’espècies animals dins dels nuclis urbans.

Per participar en aquesta activitat és necessari fer una inscripció prèvia escrivint a museu@falset.org o trucant al 618 73 93 11 o al  977 83 04 34.

Acte organitzat per l'Ajuntament de Falset, el Castell de Falset i amb la col·laboració de la seu del Campus Extens de la URV a Falset amb el suport de la Diputació de Tarragona.

 

 

Organizer
Campus Extens de la URV
Category and keywords
Environment URV, Extended campus, Toni de la Torre
Share