20 abril 2024
Jornades
El sector turístic a les comarques d'interior del Camp de Tarragona
Data i hora
Dimecres, 26 de febrer, 2020 - 09.00 h
Lloc
Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia (Carrer de Joanot Martorell, 15, Vila-seca) Mostrar mapa [+]
Descripció

Al llarg de tot l'any, els grups Leader conjuntament amb la Direcció General de Joventut i la xarxa de professionals de les oficines joves, organitzen activitats de networking entre empreses locals i joves per tal d'afavorir el seu arrelament laboral i retorn a les comarques rurals.

Aquestes convocatòries proporcionen un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d'ocupació i projectes compartits que hi ha en aquella zona. Alhora es posa de manifest que els i les joves poden créixer professionalment a les comarques rurals a partir de les seves perspectives de futur.

En la sessió que es farà a la Facultat de Turisme i Geografia, el programa es pot consultar aquí

Habitualment, les jornades s'estructuren en dues parts. La primera part de formació pràctica, per a motivar i donar eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals i saber com incorporar el talent jove. I en la segona es genera l'espai de networking en el que els i les participants fan xarxa i s'interrelacionen. En aquest espai es busca donar visibilitat a les oportunitats de negoci que hi ha a cada comarca, presentar els perfils professionals de joves que hi busquen feina, així com oferir l'oportunitat als i les joves de presentar llurs projectes. Els vincles que es formen enforteixen el teixit productiu dels territoris rurals i milloren l'ocupabilitat del col·lectiu jove.

Per a contribuir a l'arrelament de la població jove als territoris rurals és important que es creï una xarxa de contactes professionals i una interacció entre el teixit empresarial de les comarques rurals, emprenedors/es i els i les joves amb formació qualificada que visquin o vulguin viure a les nostres comarques.

Més informació aquí.

Contacte
Categoria i paraules clau
Economia i empresa
Compartir