26 January 2020
Workshop
Què i com menjaven a l'antiguitat?
Date and time
Friday, January 17 - 17:30 h
Place
Biblioteca Central Xavier Amorós. Carrer de l'Escorxador, 1, Reus, Espanya Show map [+]
Description

Les arrels de la dieta mediterrània les trobem a l'antiguitat: carns, peixos, cereals i hortalisses. Sabreu com es cuinaven, com es conservaven i com es menjava i bevia a partir dels objectes ceràmics i les diferents analítiques que fan els arqueòlegs. Quines receptes han arribat fins avui? Quins recipients es fan servir encara avui?

El taller l'imparteix Laura Bricio, investigadora del Departament d'Història i Història de l'Art.

Les sessions estan organitzades per la Unitat de Comunicació de la Ciència -ComCiència- de la URV i tindran lloc a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, de 17.30 a 18.30 h.

Els tallers són gratuïts i estan adreçats a nens i nenes de totes les edats, s'emmarquen dins l'activitat Els Astronautes del Curiosity.

Organizer
Unitat de Comunicació de la Ciència-ComCiència (URV)
Contact phone
977558006/977297011
Category and keywords
Reserch, Society & Culture
Share