19 August 2019
Conference
De la vinya al celler
Date and time
Wednesday, July 3 - 19:00 h
Place
Espai Turisme. C/ Major, 37, Tarragona Show map [+]
Description

Només a les comarques de Tarragona tenim vuit DO, una de les quals, la del Priorat, és qualificada (DOQ). En aquest taller es podran aprendre les diferències que hi ha entre elles i quines varietats de raïm són pròpies de cada zona. Ha canviat la manera de tractar el raïm? Hi afecta el canvi climàtic? I si volem fer un vi ecològic, biodinàmic o sense sulfits? Coneixerem tot el que passa a la vinya abans i després de la verema, i també els processos d'elaboració dels diferents tipus de vins.

La xerrada la imparteix Assumpta Mateos, investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.

Aquesta xerrada forma part del cicle La ciència del vi, una iniciativa de divulgació científica que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca.

Per a assistir a aquesta activitat cal inscripció prèvia al correu comciencia@urv.cat. Cada xerrada anirà acompanyada del tast comentat de dos vins de la DO Tarragona, que col·labora amb el cicle.

Organizer
ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Sud
Category and keywords
Reserch, Enologia
Share