20 abril 2024
Jornades
Un territori, quatre productes i una cuina
Data i hora
Dilluns, 1 d'abril, 2019 - 09.30 h
Lloc
Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc (Plaça Sant Francesc 2, Montblanc) Mostrar mapa [+]
Descripció

Un territori, quatre productes i una cuina és un acte al voltant dels productes de qualitat de proximitat dins el III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona. Té per objectiu posar en valor l'all de Belltall, la castanya de Vilanova de Prades, la patata de Prades i el safrà de la Conca, i obre el #Safrània365 d’enguany.

Participaran a l’esdeveniment productors d'aquests quatre elements tradicionals de la cuina casolana de la Conca de Barberà, la Baixa Segarra i les Muntanyes de Prades, juntament amb professionals de la gastronomia, la gestió turística i el periodisme gastronòmic, que analitzaran la presència d'aquests productes en canals de distribució i avaluaran si disposen d'un nombre suficient d'aparadors.

L'objectiu d'aquesta jornada gratuïta és poder generar propostes de futur que permetin incorporar-les a les conclusions del Congrés Català de la Cuina i potenciar aquests productes, a partir de les aportacions dels professionals que hi participen i també amb les del públic assistent, altres productors, restauradors, comerciants i gestors del sector turístic del territori proper i de tot el Camp de Tarragona.

Les inscripcions són obertes al web del Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, on també es pot consultar el programa complet.

Organitzador
Ajuntament de Montblanc. Col·labora: Facultat de Geografia i Turisme i Generalitat de Catalunya
Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir