Acompanyar un àpat amb una copa de vi és un fet habitual i acceptat. Però, és realment una bona companyia? Per què a les etiquetes dels vins ens adverteixen que conté sulfits? Quin paper hi tenien els polifenols? De la mà d'Anna Borrull, investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV coneixerem per què cada cop més investigadors treballen per estudiar els microorganismes implicats en el procés d’elaboració del vi, controlar les reaccions bioquímiques que es produeixen i analitzar el valor de les molècules del vi per determinar quin efecte tenen sobre el nostre organisme.
Es tracta de la segona de les 9 sessions que formen el cicle La ciència del vi, una iniciativa de divulgació científica que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca.
Per a assistir a aquesta activitat cal inscripció prèvia al correu comciencia@urv.cat. Cada xerrada anirà acompanyada del tast de dos vins de la DO Tarragona, que col·labora amb el cicle.