21 març 2019
Conferència
El vi i la salut. Mites i realitats
Data i hora
Dimecres, 13 de març - 19.00 h
Lloc
Espai Turisme. C/ Major, 37, Tarragona Mostrar mapa [+]
Descripció

Acompanyar un àpat amb una copa de vi és un fet habitual i acceptat. Però, és realment una bona companyia? Per què a les etiquetes dels vins ens adverteixen que conté sulfits? Quin paper hi tenien els polifenols? De la mà d'Anna Borrull, investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV coneixerem per què cada cop més investigadors treballen per estudiar els microorganismes implicats en el procés d’elaboració del vi, controlar les reaccions bioquímiques que es produeixen i analitzar el valor de les molècules del vi per determinar quin efecte tenen sobre el nostre organisme.

Es tracta de la segona de les 9 sessions que formen el cicle La ciència del vi, una iniciativa de divulgació científica que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca.

Per a assistir a aquesta activitat cal inscripció prèvia al correu comciencia@urv.cat. Cada xerrada anirà acompanyada del tast de dos vins de la DO Tarragona, que col·labora amb el cicle.

Organitzador
ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Sud
Categoria i paraules clau
Salut, arqueologia, Divulgació Científica, Vi
Compartir