21 març 2019
Jornades
Dia de la Ciència al campus Terres de l'Ebre
Data i hora
Dijous, 28 de febrer - 09.15 h
Lloc
Campus Terres de l'Ebre de la URV -Avinguda Remolins 13-15 Tortosa Mostrar mapa [+]
Descripció

Nova jornada del Dia de la Ciència al campus Terres de l'Ebre de la URV, una activitat que té per objectiu divulgar i acostar la recerca que es realitza a la URV als estudiants de 2n de batxillerat de les Terres de l’Ebre de manera lúdica i entenedora, i contribuir a fomentar les vocacions científiques entre el jovent que en un futur molt proper passarà a formar part del sistema educatiu superior.

En aquesta ocasió hi ha inscrits un total de 84 alumnes de segon de Batxillerat -38 del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, i 46 del d'Humanitats i Ciències socials-  dels instituts Roquetes i Candelera de l'Ametlla de Mar.

Es duran a terme els mateixos tallers que el passat dia 14 de febrer, excepte el de robòtica que s'ha substituït pel de "Cúpules de Leonardo", un taller basat en les cúpules autosostenibles del geni del Renaixement. Els altres tallers del Batxillerat Científic i Tècnic són: "Higiene de mans" i "Estimulació dels sentits: la vista, l'olfacte i el gust". Mentre que per la d'Humanitats i Ciències socials es mantenen "Per què som com som i com aprenem?", "Com cal organitzar una empresa" i "Homes i pedres: les eines de la prehistòria".

Organitzador
Campus Terres de l'Ebre de la URV
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, ciències socials, Dia de la Ciència, humanitats, Infermeria, Prehistòria, robótica
Compartir