25 abril 2024
Jornades
X Jornades d'Infermeria de les Terres de l'Ebre
Data i hora
Dijous, 29 de novembre, 2018 - 09.30 h
Lloc
Aula Magna (Campus Terres de l'Ebre, Avinguda Remolins, 13-15, Tortosa) Mostrar mapa [+]
Descripció

La humanització de les cures d'infermeria centrarà la temàtica de les X Jornades d'Infermeria de les Terres de l'Ebre en les quals es presentaran ponències com l'atenció centrada en la persona o la humanització a través del cinema. També s'han programat tallers on s'analitzaran temes com la conducta suïcida, el Mindfulness o l'aromateràpia. 

La principal novetat d'enguany de les Jornades d'Infermeria són la incorporació d'un concurs de fotografia sobre cures infermeres i la difusió d'experiències a través de pòsters o comunicació oral.

La inauguració d'aquestes jornades tindrà lloc el dijous a les 15:30 hores, tot i que començaran al matí; mentre que el divendres al matí es procedirà al lliurament dels premis d'Infermeria que atorguen la Fundació Cinca Piqué i Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Facultat d’Infermeria de Tortosa URVCampus Terres de l’Ebre.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç

Organitzador
Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, Institut Català de la Salut - Gerència territorial de les Terres de l'Ebre, Facultat d'Infermeria de la URV, campus Terres de l'Ebre i Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Tarragona, entre altres
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, Institució, Recerca, Salut, cures, Infermeria, investigació, Terres de l'Ebre
Compartir