26 May 2019
Workshop
L'alimentació del futur
Date and time
Tuesday, July 9 - 17:00 h
Place
Biblioteca Mestra Maria Antònia (Avinguda Pompeu Fabra, 5A, Torredembarra) Show map [+]
Description

Com es fan les esferificacions de cacau? I els aires de xocolata? En aquest taller es mostraran quines són les últimes tècniques de gastronomia molecular i com la xocolata pot servir per introduir alguns dels nous aliments rics en proteïnes que molt aviat formaran part de la nostra dieta: els insectes.

El taller és a càrrec de Sílvia de Lamo, investigadora del Departament d'Enginyeria Química de la URV.

Per assistir-hi és necessari inscriure-s'hi prèviament. Es pot fer presencialment a la sala infantil de la Biblioteca, per correu electrònic a bibliotecarespon@torredembarra.cat o per telèfon al 977 64 31 75.

Aquest projecte està organitzat per la URV i l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), amb el suport del Campus Extens de la URV i el cofinançament de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Organizer
Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV i Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)
Category and keywords
Science & Technology
Share