24 June 2019
Journey
L'esperança de milions d'infants
Date and time
Monday, November 19, 2018 - 12:00 h
Place
Sala d'Actes de la Facultat de Ciències d'Educació i Psicologia (Av. Països Catalans, 26, Tarragona) Show map [+]
Description

La jornada commemorativa Dia Universal dels Drets de l'Infant se celebra a la URV amb una xerrada des de l'organització Open Arms, titulada "L'esperança de milions d'infants", a càrrec de Jesús Gálvez, voluntari d’Open Arms. L’organització no governamental té la principal missió de rescatar del mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Tenint en compte que els infants són una part important d’aquestes persones rescatades, es vol reivindicar en aquesta data la necessitat de tenir en compte la situació dels infants refugiats.

Aquesta organització no cobra per les xerrades que realitza però des de la comissió es vol fer una donació econòmica d'aquelles persones de la comunitat universitària que vulguin participar.

Coincidint amb el Dia Universal dels Drets de l'Infant, durant la setmana del 19 al 23 de novembre s'exposa al vestíbul de la Facultat de Ciències de l'Educació i Pedagogia l'exposició sobre drets dels infants cedida per l'Ajuntament de Tarragona. 

Organizer
Departament de Pedagogia
Contact
Category and keywords
Society & Culture
Share