26 May 2019
Journey
Economia circular: utopia o realitat?
Date and time
Thursday, November 15, 2018 - 09:00 h
Place
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària (Passeig de l'Escullera s/n, Tarragona) Show map [+]
Description

La 26a edició de les Jornades Científiques que la Fundació Mediterrània fa en col·laboració amb la URV, tracta sobre l'economia circular: Economia circular: utopia o realitat? El debat se centrarà en aquesta estratègia global que aposta per reaprofitar els recursos al màxim mitjançant la reutilització, el reciclatge i la reducció.

Els ponents que impartiran xerrades a partir de les 10 hores del matí seran Juan Antonio Duro (Universitat Rovira i Virgili), Santiago Castellà i Cristina Guillen (ambdós de Tarragona Smart Mediterranean City), Anna Pérez (Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària –IRTA-) i Xavier Ribera (BASF). Per la tarda, a partir de les 15:30 hores, se celebrarà una taula rodona titulada ‘Els residus i l’economia circular’ en la qual hi participaran Armengol Grau (director gerent de Sirusa), Joan Griñó (president de Griñó Ecologic) i Albert Vilalta (director adjunt de SUEZ). Durant la jornada es tractaran temes com l’economia circular enfocada en la industria agroalimentària, l’adaptació de la indústria química a aquesta estratègia o com es poden beneficiar les ciutats (i els seus habitants) de l’economia circular.

El preu de les jornades és de 25 euros, però és gratuït per a estudiants i persones que estiguin apuntades a l’atur. Les persones que desitgin informació per apuntar-se a les XXVI Jornades Científiques poden trucar al telèfon 977 551 300 o escriure un correu electrònic a educa@mare-terra.org. 

Organizer
Mare Terra Fundació Mediterrània i Universitat Rovira i Virgili
Category and keywords
Business & Economy
Share