17 June 2019
Journey
Nit de la Recerca
Date and time
Friday, September 28, 2018 - 09:00 h
Place
Plaça Corsini, s/n, Tarragona Show map [+]
Description

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en 300 ciutats de 30 països d'Europa al mateix temps i que, per primera vegada, s'organitza a les comarques de Tarragona. Pretén apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

El matí del divendres 28 de setembre es fan rutes guiades a la pedrera del Mèdol, el port romà descobert a la platja Llarga, l'aqüeducte de les Ferreres, la Tarragona Medieval i una activitat de georeferenciació al Circ. Aquestes visites estan concertades amb els centres de primària i secundària i cal inscripció prèvia.

La tarda del mateix divendres es fan una vintena de tallers en paral·lel a la Plaça Corsini de Tarragona, que permeten al públic de totes les edats circular de l'un a l'altre durant la tarda. L'activitat comença a les 16.30, és gratuïta i no requereix d'inscripció.

D'altra banda, el matí del dissabte 29 de setembre, s'organitza una sessió de xerrades divulgatives a Reus. I com a activitat prèvia, el vespre del dia 27 de setembre se celebrarà a Tarragona la Nit de la Recerca Biomèdica de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili.

Tota la programació i les localitzacions es poden consultar al web de la Nit de la Recerca.

Organizer
ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV, IPHES, ICIQ, ICAC
Category and keywords
Science & Technology, Society & Culture
Share