17 June 2019
Workshop
Aplicacions fotocatalítiques en el tractament d'aigües residuals
Date and time
Wednesday, July 18, 2018 - 09:15 h
Place
Sala d'actes (Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, 43007 Tarragona, Espanya) Show map [+]
Description

El proper 18 de juliol, la Xarxa Temàtica FOTOCAT (http://fotocat.es/) organitza a Tarragona el workshop d'àmbit nacional "Aplicacions fotocatalítiques en el tractament d'aigües residuals", sobre tractaments avançats d'aigües residuals.

La Xarxa FOTOCAT és una xarxa d'excel·lència finançada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, que té com a objectiu aconseguir un avanç significatiu en el desenvolupament de materials i sistemes de reacció fotocatalítics per al tractament i reutilització d'aigües residuals. Aquesta xarxa està coordinada per la Universitat Rovira i Virgili, amb participació de diversos grups i centres de recerca espanyols.

En aquesta jornada es presentaran resultats d'estudis realitzats amb aigües de diferents sectors industrials i municipals, i com la fotocatàlisi i altres tractaments avançats poden ajudar a la millora del seu tractament i la seva reutilització.

Les dades de la jornada són:
• Agenda: http://fotocat.es/AgendaWorkshop.pdf

• Lloc: Fundació URV -Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (Edifici S2 -Campus Sescelades) Av. Països Catalans18 - 43007 Tarragona, https://goo.gl/maps/7PMYyEg4G4G2)
• Horari: 9:15 - 14: 00h
• Inscripcions (preferentment abans del 11 de juliol): http://fotocat.es/workshop/


Per a aquelles empreses que es troben fora de la província de Tarragona, s'ofereix la possibilitat de connexió via streaming (indicar aquesta opció en el formulari d'inscripció).

Organizer
Sandra Contreras Iglesias
Contact phone
9680
Category and keywords
Reserch, aigua, fotocatàlisi, industria, tracatament de residus
Share