24 març 2019
Jornades
Nuevas aproximaciones al análisis del paisaje y de los espacios públicos
Data i hora
Dimarts, 19 de juny, 2018 - 09.30 h
Lloc
Aula Magna de la Facultat de Geografia i Turisme, campus Vila-seca (C/ Joanot Martorell, 15, Vila-seca) Mostrar mapa [+]
Descripció

A aquesta jornada es presenten els resultats finals del projecte "Los paisajes protegidos y construidos", dirigit per la professora Yolanda Pérez, i també té l'objectiu d'intercanviar la metodologia i els punts de vista entre els diferents grups de treball i disciplines.

La jornada s'inicia amb les aportacions del grup d'Anàlisi Geogràfica de la Universitat de Màlaga en l'àmbit de l'estudi del paisatge, i continua amb resultats de recerca organitzats en dos grans blocs: El paisatge i l'espai públic urbà i perurbà, i Les aportacions de la informació geogràfica voluntària i dels sistemes d'informació geogràfica a l'anàlisi del paisatge.

La participació és oberta i s'invita als estudiants del programa de doctorat en Ciutat, Territori i Planificació Sostenible a intervenir als debats. Per obtenir més informació, aquí.

Organitzador
Departament de Geografia, grup de recerca GRATET, Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat i Fondo Europeu de Desenvolupament Regional
Contacte
Categoria i paraules clau
Economia i empresa, Societat i cultura , Departament de Geografia, Geografía
Compartir