27 maig 2018
Jornades
V Jornada d’Innovació Docent: La motivació en la docència
Data i hora
Dijous, 12 de juliol - 09.00 h
Lloc
Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Campus Catalunya, Av. Catalunya 35 (Tarragona)) Mostrar mapa [+]
Descripció

El Grup d’Innovació Docent de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili organitza la cinquena jornada d’innovació docent, dedicada enguany a la motivació en la docència. 

L’objectiu principal de la V Jornada d’Innovació Docent es centra en conèixer com fomentar la motivació dels docents i dels estudiants en l’ensenyament universitari. La detecció de les habilitats en el camp de la docència, la recerca i la gestió poden contribuir a la motivació del docent, la qual cosa tindrà com efecte directe una major implicació de l’estudiant en el seu aprenentatge. Amb aquesta finalitat, la Jornada s’estructura amb dues parts: una primera part dedicada a debatre sobre la motivació del docent i de l’estudiant; i una segona part sobre les comunicacions relacionades amb la temàtica de la Jornada que s’indica a continuació.

El públic destinatari de la jornada són el professorat, grups d'innovació docent, investigadors, així com persones relacionades amb la innovació docent i la formació universitària.

Trobareu tota la informació a la web de la jornada

 

Organitzador
Grup d'Innovació Docent de la Facultat de Ciències Jurídiques (GID-FCJ)
Categoria i paraules clau
Docència, innovació docent, motivació
Compartir