23 juny 2018
Congrés
XXI Congrés de Microbiologia d’Aliments
Data i hora
Dilluns, 17 de setembre - 15.00 h
Lloc
Campus Catalunya i Paranimf al Rectorat (Av. Catalunya 35, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Es tracta d’un congrés bianual en el qual es revisaran les Noves Tendències en Microbiologia dels Aliments, reunint investigadors d’aquest àmbit a nivell estatal. El programa està compost per conferències temàtiques, sessions de pòsters i sessions temàtiques. En aquestes es desenvoluparan, entre altres, les tecnologies emergents en seguretat alimentària i microbiologia predictiva de riscos, i sobretot els aspectes beneficiosos dels microorganismes i els probiòtics, sense deixar de banda temes tan actuals com la interrelació entre els diferents microorganismes o la microbiologia d’aliments d’origen marí.

Per més informació podeu consultar aquí.

Organitzador
Membres del grup de Biotecnologia Enològica
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, Recerca, Microbiologia Aliments
Compartir