28 març 2024
Jornades
II Jornada Nacional sobre Dolor Infantil
Data i hora
Divendres, 2 de febrer, 2018 - 09.00 h
Lloc
Auditori del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (Paseo del Prado,18 Madrid) Mostrar mapa [+]
Descripció

La dificultat de valoració als pacients més menuts, la mínima oferta de tractaments degudament validats o la manca de guies formatives específiques per al tractament del dolor infantil són alguns dels reptes als quals s'enfronta el sistema sanitari espanyol. Per aportar ajuda a aquest problema, la Càtedra de Dolor Infantil URV - Fundación Grünenthal, l'Hospital Universitari La Paz de Madrid, així com el Grup de Treball sobre Dolor Infantil de la Sociedad Espanyola de Dolor (SED) organitzen aquesta jornada.

Compta amb ponents de reconegut prestigi que presenten la seva visió actualitzada sobre com afrontar el problema del dolor infantil. Aquesta jornada, principalment, està pensada per a tots aquells professionals implicats en el tractament del dolor infantil.

L'acte de clausura inclou l'entrega del IV Premi a la tasca contra el dolor infantil, convocat per la Càtedra, per contribuir a fomentar el coneixement del problema que representa el dolor en aquests pacients. Un altre objectiu d'aquest premi és sensibilitzar i que la societat prengui consciència sobre l'impacte del dolor en el més joves.

Categoria i paraules clau
Càtedres URV, dolorinfantil, salut
Compartir