23 març 2019
Jornades
InJUè SMART CHALLENGE
Data i hora
Dilluns, 4 de desembre, 2017 - 10.00 h
Lloc
Mercat Central de Tarragona (Plaça de Corsini, 43001 Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

EL PROGRAMA D'INNOVACIÓ I TALENT JUVENIL "InJUè SMART CHALLENGE" COMENÇA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ AL TERRITORI DE TARRAGONA


El dilluns 4 de desembre es realitzarà la roda de premsa per donar a conèixer el projecte a les 11 hores al mercat central de Tarragona.

 

  • Més de 600 alumnes emprendran projectes innovadors utilitzant les Tecnologies de la Informació i Comunicació per generar un impacte positiu en la nostra societat.
     
  • Els millors projectes seran presentats a la Gala InJUè, optant a diferents premis tecnològics, de formació o de lleure.

 

28 de novembre 2017


El programa InJUÈ SMART Challange neix amb l'objectiu de despertar l'esperit innovador dels estudiants de 3r i 4t curs de l’ESO, que descobreixin el potencial de les xarxes socials per al desenvolupament distribuït de projectes i brindar-los l'oportunitat de modelar el seu entorn amb les seves idees d'una forma SMART i sostenible.


Durant els 3 mesos de durada del programa els diferents equips intentaran resoldre el repte InJUè, que abordarà un problema real del col·lectiu juvenil. Els alumnes descobriran els detalls del repte al desembre de 2017 abans de Nadal, quan comencessin a avançar a través de les diferents fases del programa. Per ajudar-los a dur a terme els seus projectes, el programa els oferirà formació específica de la mà d'experts en TIC i emprenedoria, que els mostraran noves maneres de pensar i nous camins per crear un impacte positiu en la nostra societat.


Durant la seva primera edició, el programa acollirà a més de 600 alumnes que sumen a aquesta nova experiència educativa impulsada per l'empresa d'educació Petits Enginyers, especialitzada en activitats de ciència i tecnologia, la Càtedra d’Emprenedoria i Creació d’Empreses de la Universitat Rovira i Virgili i la cooperativa Combinats, especialistes en propostes culturals, socials i d'oci. El programa també compta amb el suport del grup d'Entitats Catalanes d'Acció Social ECAS i Tarragona Smart Mediterranian City.


Al final del programa, els projectes més innovadors participaran en una Gala Final on es presentaran al gran públic les propostes que han desenvolupat els equips guanyadors i es lliuraran els diferents premis tecnològics, de formació i d'oci patrocinats per l'empresa d'alimentació Borges i el portal esportiu Esquiades.com.

 

 

 

 


 

Categoria i paraules clau
Economia, Emprenedoria
Compartir