21 novembre 2018
Graduació
Lliurament de diplomes de Sommelier
Data i hora
Dilluns, 27 de novembre, 2017 - 18.00 h
Lloc
Sala de graus de la Facultat d'Enologia (C/Marcel·lí Domingo1, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Es fa l’acte de lliurament de diplomes del Certificat Professional de Sommelier, edició 2016-17, obert a tothom. En el decurs de l’acte Antoni Bru, sommelier i restaurador, propietari del restaurant Celler de l’Aspic, imparteix la conferència: “Territori, enoturisme i vins del Priorat”.

Aquest curs va adreçat a professionals de l'hostaleria i de la comercialització de vins, aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria i professionals dels cellers.

Organitzador
Facultat d'Enologia i Centre de Formació Permanent de la Fundació URV
Contacte
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, Societat i cultura , Enologia, Fundació URV
Compartir