27 abril 2024
Conferència
Xerrada: "Avantatges de contractar un Doctor/a a l'empresa"
Data i hora
Dimecres, 26 d'abril, 2017 - 16.00 h
Lloc
Sala de Graus (Campus Sescelades. Av. Països Catalans, 26. Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

L'Oficina d'Orientació Universitària organitza el Fòrum de l'Ocupació Universitària, una fira d’empreses que ha esdevingut un magnífic punt de trobada entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les nostres comarques. Fins ara, han estat dotze les edicions realitzades, amb un gran èxit de participació, tant d’empreses com de visitants.

Paral·lelament a la fira d'empreses, hi ha una agenda d'activitats i una d'elles és aquesta xerrada dedicada als representants de les empreses participants:

"AVANTATGES DE CONTRACTAR UN DOCTOR/A A L’EMPRESA" a càrrec del Sr. Jordi Alba, doctors i altres experts del sector.

Presentarem un cas real d’empresa que ha contractat Doctors i què ha suposat la incorporació d’aquest Doctor a l’empresa. La visió que un Doctor aporta, en iniciativa, creativitat, resolució de problemes, treballar en la incertesa i treure resultats, significa un actiu molt important per a les empreses. Tindrem la perspectiva del Doctor en relació amb la seva experiència a l'empresa. També aprofitarem per explicar-vos la convocatòria oberta en Doctorats Industrials, amb un ponent de la Generalitat.

Tindrà lloc a la Sala de graus de l'ETSE/ETSEQ de 16:00 a 17:00h

Si vols saber-ne més,pots consultar directament la web del Fòrum.

 

 

Organitzador
OcupacióURV
Telèfon de contacte
977 55 8029
Categoria i paraules clau
Inserció laboral, Recursos humansi formació, Relacions laborals, Selecció de personal, doctorat, Empreses, Inserció laboral, InvestigacióURV, OcupacióURV
Compartir